Mandag, februar 17, 2020 Agentur
Kontakt Info
Toggle

West Teknikk AS

Alvøveien 124

5179 GODVIK

Tlf: 55 93 05 03

Mob: 95 78 44 82

firmapost@westteknikk.no

www.westteknikk.no 

Info
Utskrift    Tips en venn

Vi er importør for Waterkracht i Holland, som har levert industrielle høytrykksløsninger helt siden 1968, er forhandler for Portotecnica rengjøringsutstyr og Kaeser kompressorer fra Tyskland. Vi er Lautom (tidl. Lauritsen & Tommessen) sin representant for salg og service av Byggvarmere, Pneumatikk- og Hydraulikkløsninger på Vestlandet.

I tillegg har vi utviklet et notvaskesystem rettet mot oppdrettsnæringen basert på en roterende spyleenhet og et meget robust, dieseldrevet pumpesystem med høy ytelse.

Systemet er basert på at vi bruker en dykker i merden som vasker noten mens fisken er tilstedet. Dette gir stor effektivitet og økonomi fordi oppdretteren sparer en god del arbeid med nøtene på anlegget, impregnering og barking blir helt eller delvis unødvendig samt at vi har fått tilbakemelding fra våre kunder om bedre utnyttelse av foringen og dermed bedre vekstkår for fisken.

Våre kunder velger selv i hvor stor grad vi skal involvere oss i deres krav og behov. Dette medfører at vi også takker nei til et oppdrag, når vi føler at kundens leveringsønsker etter vårt skjønn ikke dekker behovene. Vi er alltid villige å diskutere med våre kunder den mest økonomiske løsningen, dog ikke på bekostningen av de krav vi selv stiller til vårt virke.

myFlashFile