Mandag, februar 17, 2020 Om Oss
Kontakt Info
Toggle

West Teknikk AS

Alvøveien 124

5179 GODVIK

Tlf: 55 93 05 03

Mob: 95 78 44 82

firmapost@westteknikk.no

www.westteknikk.no 

Info
Utskrift    Tips en venn

Historiske data: 

Start av bransjevirksomhet i 1974.

Grunnlagt i 1978 med FRANK-Høytrykksvaskere, KOPPERSCHMIDT - Malesprøyter og ROBOT - Byggvarmere som de første produktene.

Flyttet til dagens adresse i 1998.

Restrukturering og utvidelse av bedriften fra 1994 med nye teknologier og samarbeidspartnere. Utvikling av produkter rettet mot oppdrettsnæringen

i 1994.

Tre pilarer for virksomheten

Forretningsidè

Bedriftsfilosofi

Kvalitetssikring

Vår forretningsidè er:"Vi skal være blant markedslederne i Norge på egenutviklete produkter av høy ytelse og kvalitet innenfor vårt kunnskapsområde. På samme måte skal vi tilby servicetjenester i vårt geografiske nærmiljø."

Bedriftsfilosofien bak dette sier:"Vi skal kun tilby tjenester og utstyr som etter vårt skjønn løser våre kunders problemer på beste måte. Ved å holde oss oppdatert på gjeldende regler for vårt arbeidet skal vi verne om våre kunders krav om produkt-sikkerhet og konkuransedyktige priser. Vårt syn på miljøansvar skal komme til uttrykk i vårt arbeid."

Vårt kvalitetssikringssystem blir for tiden tilpasset krav etter NS-ISO 9002.

"Kundens opplevelse i samarbeidet med oss skal stemme overens med deres forventninger og behov. Målet er tilfredse kunder som ønsker å komme tilbake. Kvalitet i hver kundekontakt krever kvalitetsbevissthet hos hver enkelt medarbeider når det gjelder utførelse, kommunikasjon og samarbeid."

Leverandør til næringslivet i mer enn 30år av :

- HØYTRYKKSVASKESYTEMER

- TRYKKLUFTSYSTEMER

BYGG- / INDUSTRI-VARME

VASKEMIDLER OG PÅFØRINGSUTSTYR

- TEKNISK / MEKANISK KOMPETANSE

Har opparbeidet betydelig kompetanse / erfaringsgrunnlag i behovsanalyse - lage løsninger tilpasset arbeids-oppgavene, reparere og leie ut utstyr.

Reservedelslager, forbindelser med utstyrsleverandører / produsenter i Europa sikrer oss tilgang på det meste av utstyret som trengs.
Store oppgaver for små brukere -  små oppgaver for store brukere.  - - - -    Vi tar det meste.

myFlashFile